RESULTADOS

VIII CARREIRA POPULAR LUGO MONUMENTAL
Lugo 21 de decembro do 2008

"O VETERAN MANUEL GARCIA, SUBE O PODIO NA MONUMENTAL DE LUGO"

O atleta veteran de Arcos, Manuel Garcia subiu o podio, gracias o seu terceiro posto na sua categoria.
O mellor atleta do club na carreira corresponde o atleta de Monforte Fernando Gonzalez, atleta tamen veteran pero mais xove que Manuel Garcia, Fernando remataria no posto 449º da xeral e 69º na sua categoria, seguiriao o atleta trivés Ricardo Vieites que rematou no posto 495º.
A unica atleta femina do club que participou foi Carmén Exposito tamen de Monforte e dona de Fernando que remataria a carreira no posto 109ª na xeral feminina e 15ª na sua categoria.
Tamén acudiron a esta cita "dous clasicos" da zona, que ven de participar en varias das Carreiras Populares mais importantes de Galicia e asiduos a Milla do Barco, Eustasio Laurel que remataria no posto 485º e Gerardo Rguez. Ramos que chegaria no posto 601º.

RESULTADOS

IIª CARREIRA POPULAR DO TURRÓN
O Barco 21 de decembro do 2008

"A CARREIRA DO TURRON CONTOU CON CASI 100 PARTICIPANTES"

Celebrouse o domingo 21 de decembro a II edición da Carreira do Turrón, que congregou no Barco a casi 100 participantes de tódalas idades e que organizaba a Concellería de Deportes do Concello de O Barco.
O ambiente navideño e festivo foi o gran protagonista, con atuendos navideños entre os participantes.
A maior participación correu a cargo dos mais pequenos, mentres que na carreira "Grande" os participantes disfrutaron dun innovador percorrido.
A victoria en categoría Absoluta foi para José A. Capelo, seguido de José Fernandez Nieves e 3º foi Manolo Prada. En féminas victoria para unha sorprendente María González, seguida de Mónica Trincado e 3ª posición para Cristina Fdez.
En resumen, unha proba que vai a máis e que o vindeiro ano poderia celebrarse íntegramente no Malecón e en horario de tarde. Parabéns a tódala organización e a Kissy en particular.